RED MONKEY!

De afgelopen tijd zijn wij als band druk bezig geweest met een aantal veranderingen die zich hebben voorgedaan binnen en rondom onze band. Zo hebben we een nieuwe toetseniste en is er gewerkt aan een nieuw logo, een promo video en een nieuwe bandnaam! 

Het is tijd voor iets nieuws en daarom zullen wij als EPIC vanaf vandaag verder gaan als RED MONKEY! We hebben superveel zin om weer veel te gaan optreden en nemen jullie natuurlijk graag mee op dit nieuwe avontuur! Er komen binnenkort veel updates, foto’s, filmpjes en allerlei andere toffe dingen voorbij dus houd onze socials goed in de gaten!

CHECK HIER ONZE NIEUWE PROMO!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s